SUSANS
PONYRANCH

Rijlessen | Buitenmanege

_K0A7481.jpg

Welkom bij Susan's Pony Ranch


De leukste & gezelligste

buitenmanege in Eindhoven!


Susan's Pony Ranch is een buitenmanege waarbij plezier, omgang en verzorging van de pony's voorop staat. De pony's kunnen het gehele jaar door, zomer en winter, op vele hectares weiland heerlijk grazen. Wij zijn een groot voorstander van een natuurlijke manier van paardenhouderij en zijn ervan overtuigd dat een pony in een kudde het beste op zijn plaats is. Het natuurlijke en sociale gedrag van de paarden wordt hierdoor sterk gestimuleerd.  Dit heeft vele voordelen. Een ervan is dat de de dieren elkaar goed kennen en niet gefrustreerd zijn van het staan in een stal 24/7, zowel in de omgang, als in de lessen. Verder is grazen de natuurlijke manier, waarop paarden voedsel tot zich nemen. Ze bewegen de gehele dag door en dit is goed voor hun spijsvertering, bloedsomloop en stofwisseling.  

We hebben een verscheidenheid aan pony's in verschillende maten, kleuren en rassen. Voor ieder wat wils. In het kort samengevat: wij willen graag kinderen en volwassenen op een ontspannen en recreatieve manier kennis laten maken met de ruitersport. Zowel de sportieve ruiter, die af en toe wedstrijden wilt rijden, als de recreatieve ruiter, die het liefste te paard van de natuur geniet, zal zich hier thuis voelen.

 

Lessen

We bieden verschillende lessen aan, voor kinderen en volwassenen, dressuur en springen voor zowel beginners als gevorderden. 

Evenementen

Lessen, wedstrijden en nog veel meer.... Hier treft u een overzicht van wat er mogelijk is op de ranch. 

Agenda

Door het jaar heen organiseert Susans Ponyranch verschillende activiteiten en evenementen. In deze agenda kunt u deze terug vinden.  

Onze activiteiten

We organiseren elk jaar acitiviteiten voor de kinderen en volwassenen van de ranch. 

_K0A7460.jpg

Agenda

Onze paarden en pony’s

_K0A9602.jpg

Ontmoetingsplaats

Op de ranch worden er wedstrijden en activiteiten georganiseerd voor volwassenen en kinderen.  Hiermee zijn we niet alleen een perfect adres om te leren pony- of paardrijden, maar ook een ontmoetingsplaats voor ouders, kinderen, familieleden en liefhebbers van paarden en pony’s.

 
 

Paardenwelzijn

Als ranch zijn we afhankelijk van onze paarden. Het is dan ook erg belangrijk dat we op een juiste wijze met onze paarden omgaan. Bij het houden van de
paarden letten wij onder andere op voldoende beweging en sociaal contact. Maar ook voeding, belasting en huisvesting zijn erg belangrijk.

 
 
_K0A2018.jpg

Wat anderen zeggen....

Ontzettend fijne plek waar op een hele vrije manier met paarden wordt omgegaan.
— Ron van Z.

Echt een superleuke manege!!
Met leuke activiteiten en een ponykamp! We hebben er echt veel zin in!!
— A & P
 
Ik heb het ontzettend naar mijn zin hier. Paardrijden zoals paardrijden bedoeld is!
— Ellen M.

Heerlijk om hier paard te mogen rijden, erg leerzaam en gezellig. Leuke mensen, prachtige omgeving en leuke lieve paarden.
— Marjolein A.