Prijslijst van lessen

Lesprijzen (losse lessen)*


Kinderen tot 18 jaar € 12,50
Volwassenen (vanaf 18 jaar) € 15,-
Springles € 15,-

*Het lesgeld voor de losse lessen dient vóór aanvang van de les betaald te zijn.


Lesprijzen (per kwartaal)


Kinderlessen (tot 18 jaar) € 115,- euro*
Springlessen en volwassenen (vanaf 18 jaar) € 140,- euro*

* Lesprijzen zijn per kwartaal. Administratiekosten bij uw eerste kwartaalbetaling bedragen € 10,00. 

  • Wilt u zorgen dat de betaling voor aanvang van het nieuwe kwartaal (dus op 01 januari, 01 april, 01 juli en 01 oktober) op onze rekening staat? Dat is van groot belang voor onze administratie en mede hierdoor kunnen we de kosten voor de lessen laag houden. TIP: zet deze betaling als automatische overschrijving in uw internetbankieren-app. Dan kunt u het niet meer vergeten!

  • Tussendoor een kwartaal alleen losse lessen betalen (bijvoorbeeld i.v.m. vakantie) is mogelijk; wel berekenen wij dan bij aanvang van het nieuwe kwartaal- en administratiekosten opnieuw. S.v.p. niet zonder overleg het kwartaalbedrag wijzigen.

  • Per kwartaal kan er eenmalig een les worden ingehaald, mits op tijd afgemeld (17.00 uur, de dag van tevoren). Het derde kwartaal (juli-aug-sept) is een uitzondering; dan mag er 3x worden ingehaald i.v.m. vakanties.

  • De lessen gaan altijd door. De enige uitzonderingen hierop zijn 1e & 2e Kerstdag, Nieuwjaarsdag en de woensdag tijdens en zaterdag na het zomerponykamp. Als de les op een van deze dagen valt, dan kan deze niet worden ingehaald. Bij extreem slecht weer/omstandigheden wordt er een theorieles georganiseerd.


Leasen

Leasen is mogelijk, zowel losse maanden als vast. Vraag naar de tarieven en voorwaarden. Meer informatie is te verkrijgen bij Susan.