Zonder hulp van anderen zou het erg zwaar zijn om alles goed te laten verlopen. Er zijn vele vrijwilligers op de ranch, die me helpen met de organisatie, voeren, onderhouden, de wedstrijden en lesgeven.  Meneer Ad, Ron, Lambertus, Rolf en Dennis zijn de handige mannen van de ranch, die van niets iets kunnen maken en bergen verzetten. De dames hebben ieder hun eigen kwaliteiten. Het team van Susans Ponyranch is een hechte club, die hart heeft voor de ranch en de paarden. 

_K0A7046.jpg

Susan

Mijn naam is Susan Snijders en ik heb mijn hele leven al ervaring met paarden en de paardensport.  Mijn werk bestaat vooral uit het dagelijks verzorgen van de paarden en enkele dagen lesgeven. Verder verzorg ik de organisatie en voorbereiding van de ponykampen, trektochten, wedstrijden etc.  Wanneer er tijd over is, rijd ik paard. Voor meer informatie over mij en hoe de ranch is ontstaan, kun je hier verder lezen.

_K0A8872.jpg

Ad

Ik ben Ad, en ik ben 7 jaar geleden met mijn kleindochter meegegaan naar de ranch en ben ik er meerdere dagen per week te vinden. Ik heb altijd bij Philips gewerkt en ik ben met 52 jaar met pensioen gegaan, inmiddels al weer 24 jaar geleden. Ik heb in die tijd niet stil gezeten en heb ik meerdere dingen gedaan. Op de ranch ben ik een soort manusje van alles.

Lambert

Ron

Vroeger had ik een stille wens om met een paard door het bos te galopperen; gewoon erop gaan zitten en gaan! Maar om een of andere reden kwam het er nooit van… Een maand nadat Lizzy begon met paardrijden, sprong bij mij de vonk over; ik wilde ook ‘op’ paardrijden! Tijdens mijn tweede les mocht ik al mee naar het bos, en werd mijn stille wens eindelijk werkelijkheid. Later dat jaar werd Jack aan de kudde toegevoegd en toen was ik echt helemaal om. Tijdens de zoektocht naar een ‘geschikte manege’ voor Lizzy, had SPR veruit onze voorkeur omdat alles buiten plaatsvindt; geen binnenbak, geen scharrige kantine, paarden worden niet opgesloten in hokken maar leven 24/7 in kuddes op het land. Stilaan ben ik ook begonnen met werkzaamheden rond de stal, iets wat me veel beter bevalt dan ijzer tillen in de sportschool…

_K0A6995.jpg

Jackeline

Ik ben Jackeline en ik ben 30 jaar geleden geïntroduceerd bij de paardensport door Susan. In de tijd dat ik kinderen kreeg, ben ik er even tussenuit geweest. Sinds 2014 jaar ben ik weer actief in de paardenwereld en lease ik Manuel. Ik vind het heerlijk om weer te rijden! Sinds 2015 jaar geef ik, met veel plezier, les op de zaterdag. Verder ben ik breed inzetbaar binnen de ranch.

Ilona

Hoi allemaal! Mijn naam is Ilona en sinds ik kan ademen ben ik gek van paarden. Ik ben op 7 jarige leeftijd begonnen en heb non stop gereden tot mijn 17e. Toen kon ik het helaas vanwege school niet langer combineren. Toen ik in 2015 ben afgestudeerd leerde ik Michael kennen en hij heeft een dochtertje Fee. Wat bleek... ook een paardengek sinds ze kon ademenen, die niks liever wilde dan paardrijden. Na een niet al te lange zoektocht kwamen we uit bij Susan’s Ponyranch. En ja wat kan ik zeggen.... Zien rijden doet rijden? Het begon in elk geval weer ontzettend te kriebelen! Nadat ik eerst begon met het helpen op de zaterdag ben ik later zelf ook weer begonnen met rijden. Inmiddels lease ik Bago en ben ik met enige regelmaat op de ranch te vinden. Plezier is in elk geval een understatement als je bij Susan’s Ponyranch bent en wat geniet ik van al die kleine dames te begeleiden met hun eerste metertjes te paard. Tot ziens op de ranch!

_K0A8926.jpg

Marjolein

Vroeger heb ik een aantal jaren paardgereden op de manege tijdens mijn tienerjaren. Dit was niet enkel in de rijbak, maar juist ook met buitenritten op het strand. Tijdens mijn studiejaren heb ik niet gereden, maar is de liefde voor paarden nooit bekoeld. Ik heb vooral in die jaren gezien wat ik niet wilde, een manege met stallen, vaak een bepaalde sfeer, paarden die zich ongelukkig voelden. Na al die jaren is mijn dochter in het voorjaar van 2013 gaan rijden bij Susans Ponyranch en kort erna startte ik ook met lessen en leasen. Inmiddels lease ik Jessy al bijna 5 jaar en geniet ik van elke rit.  Op de ranch heb ik diverse taken, waaronder de vormgeving & ICT. Ook verzorg ik vaak de fotografie, samen met Ad.  Verder ben ik een manusje van alles op de ranch en help ik graag mee, waar het kan. Hiernaast ben ik van beroep fotografe en psychiatrisch verpleegkundige. Ik ben gek op de natuur en dieren, boeken en koffie en gepassioneerd over creëren en fotograferen.

_K0A7000.jpg

Saskia

Hoi! Ik ben Saskia en al sinds mijn zesde besmet met het Penny virus! Na heel wat paarden kilometers ben ik, na een lange tijd gestopt te zijn geweest, door mijn oudste dochter ook gaan rijden bij Susan. In 2014 kocht ik van Susan mijn eerste paard(je) IJslander Xavi. In 2017 is mijn tweede droom in vervulling gegaan en woont Xavi in mijn tuin samen met de pony's van Demi en Nena! Ik ben niet meer zoveel op de manege maar geef met veel plezier les en help Susan daar waar ik kan!

_K0A8937.jpg

Inge

Hallo allemaal! Mijn naam is Inge Slaats. Ik ben geboren in 1988 en ben al sinds mijn 13e jaar te vinden bij Susan en haar pony's. Ik heb van mijn passie mijn beroep gemaakt en na de sport/instructeursopleiding aan NHB in Deurne ben ik in het dagelijks leven ruiter/instructeur. Op dinsdag en zondag verzorg ik lessen bij SPR wat ik met heel veel plezier doe.

Ellen

Hoi! Ik ben Ellen en ik geef al een paar jaar les bij Susan. Ik ben al 35 jaar actief in de paarden en heb een eigen Fjord, genaamd Mick. In het dagelijks leven geef ik Engelse en Nederlandse les en ben ik vertaler. Mijn les is meestal op woensdagmiddag, maar ik ben overal inzetbaar.

_K0A8879.jpg

Rolf

Nadat ik jaren mijn dochter Britt vol enthousiasme over paardrijden aan heb moeten horen en ik haar beloofd had om op vakantie mee te gaan met een buitenrit, ben ik begin 2017 zelf begonnen bij Susans Ponyranch. Ik rijd meestal op Manual of Jack, maar sinds kort is Rylo ook een favoriet. Als fanatiek mountainbiker ben ik veel in het bos te vinden en ik vind een actieve buitenrit met de paarden dan ook het leukste om te doen. Op de Ranch deed ik zo nu en dan al wat karweitjes, maar met de verhuizing ben ik vaker op de ranch te vinden om te klussen.

_K0A7018.jpg

ANKE

Ik ben Anke en ik ben geboren in 2001 en ik zit in 5 havo. Ik rij al sinds 2011 bij Susan. Ik rij op zaterdag om 10.00 uur, meestal op Troy. Troy is ook mijn lievelingspony. Ik help op zaterdag graag bij de lessen en verder help ik overal waar kan met alles wat er te doen is op de ranch.

_K0A8968.jpg

Nathalie

Ik rijd al bijna 9 jaar bij Susans Ponyranch. Op de woensdagmiddag geef ik de beginnersles van 16:00 uur.  Het meest rijd ik op Gameela of Sirah. Ik zit nog op school, in het examenjaar van de mavo. Ik vind het heerlijk om bosritten te maken, maar springen vind ik het allerleukst!