Nieuwsbrief najaar 2018


Beste ouders en kinderen,                                                                                                                               

Na de opening van de ranch, de wedstrijden van dit najaar en de herfstvakantie, is hier de nieuwsbrief voor het najaar van 2018!  We zijn druk bezig om voor komend jaar weer allerlei plannen te maken. Begin 2019 ontvangt u de volgende nieuwsbrief met de kalender. Voor het laatste nieuws kunt u ook altijd kijken op www.susansponyranch.nl of like ons op Facebook.


Kerstmis en Oud & Nieuw

De feestdagen vallen dit jaar op dinsdagen en een woensdag. Kerstmis valt op dinsdag 25 en woensdag 26 december 2018 en Nieuwjaar op dinsdag 1 januari 2019. Deze lessen vinden dan geen doorgang en kunnen niet worden ingehaald.

Tarieven en betalingen

Na de afgelopen jaren geen prijswijzigingen te hebben doorgevoerd, zal er per 01-01-2019 wel een prijsverhoging plaatsvinden.                                                           

Per 01-01-2019 worden de lesprijzen als volgt verhoogd:

  • Euro 115,- per kwartaal voor kinderlessen (tot 18 jaar)

  • Euro 140,- per kwartaal voor springlessen en voor volwassenen (vanaf 18 jaar)

Voor losse lessen gelden de volgende tarieven per 01-01-2019:

  • Losse les tot 18 jaar: 12,50 euro per les

  • Losse les volwassenen (vanaf 18 jaar): 15,- euro per les

  • Losse les springen: 15,- euro per les

Wilt u zorgen dat de betaling voor aanvang van het nieuwe kwartaal (dus vóór 1 januari, 1 april 1 juli en 1 oktober) op onze rekening staat?  Denkt u hierbij ook om het bedrag per 01-01-2019 naar bovenstaande tarieven aan te passen.  Doordat betalingen soepel verlopen, kunnen we onze lesgelden laag houden.

TIP:  zet deze betaling als automatische overschrijving in uw internetbankieren-app. Dan kunt u het niet meer vergeten!Halloween 

Woensdag 31 oktober organiseren we een gezellige Halloween avond op de ranch! We lopen een griezeltocht op Esp en gaan rijden in de bak met de pony’s. Warme chocomelk, veel lekkers en gezelligheid! Kom je ook? Vanaf 24 oktober kun je je opgeven bij Susan. De kosten zijn 12,50 euro p.p. Tip: Kom verkleed!

Lessen & afmelden                                    

  • Als het slecht weer is, gaan de lessen gewoon door!  Mocht het echt té erg zijn, dan doen we een theorieles. Die worden door de kinderen ervaren als erg leuk en leerzaam.

  • Afmelden voor lessen bij zowel goed als slecht weer uiterlijk de dag van tevoren vóór 17:00. Dit is voor de planning erg belangrijk en bij tijdige afmelding mag de les worden ingehaald (1x per kwartaal en 3x in het 3e kwartaal).  Bij late afmelding kan de les niet worden ingehaald.

  • Tot slot: graag op tijd aanwezig zijn voor de les. Als je je pony zelf moet gaan halen (bijv. voor de eerste les ) of opzadelen kun je het beste liefst 20 minuten vóór aanvang van de les aanwezig zijn.

Inschrijfformulier

De laatste tijd zijn er veel leerlingen bijgekomen, mocht u nog geen inschrijfformulier hebben ingevuld of ontvangen, geef dit even door aan de leiding, dan zorgen wij voor een formulier.  Om onze administratie (contactgegevens/wie te bellen in geval van nood) compleet te hebben is het fijn als u dit formulier zo spoedig mogelijk wilt invullen en inleveren. Alvast bedankt!  
 

Wij wensen jullie alvast een fijn najaar!
Team Susan’s pony ranch