Nieuwsbrief Susans Ponyranch - februari 2019Beste ouders en kinderen,                                                                                                                               

We gaan het nieuwe jaar fris van start! Na een turbulent jaar van de ranch, is hier de nieuwsbrief voor het eerste kwartaal 2019! We zijn druk bezig om voor komend jaar weer allerlei plannen te maken. Voor informatie kunt u ook altijd kijken op de website www.susansponyranch.nl of like ons op Facebook, waar we onze nieuwtjes plaatsen:  facebook.com/susansponyranch

Tarieven en betalingen
Per 01-01-2019 is de aangekondigde prijsverhoging doorgevoerd. Denkt u eraan het bedrag voor de (kwartaal)betaling aan te passen? 

Per 01-01-2019 gelden de volgende lesprijzen:
- Euro 115,- per kwartaal voor kinderlessen (tot 18 jaar)
- Euro 140,- per kwartaal voor springlessen en voor volwassenen (vanaf 18 jaar)

Voor losse lessen gelden de volgende tarieven per 01-01-2019:
Losse les tot 18 jaar: 12,50 euro per les
Losse les volwassenen (vanaf 18 jaar): 15,- euro per les
Losse les springen: 15,- euro per les

Wilt u zorgen dat de betaling voor aanvang van het nieuwe kwartaal (dus vóór 1 januari, 1 april 1 juli en 1 oktober) op onze rekening staat?  Doordat betalingen soepel verlopen, kunnen we onze lesgelden laag houden.  TIP:  zet deze betaling als automatische (periodieke) overschrijving in uw internetbankieren-app. Dan kunt u het niet meer vergeten! Tevens hebben we nu ook de mogelijkheid voor automatische incasso. Mocht u hierbij hulp nodig hebben, vraag het ons gerust.

Inschrijfformulier, ook voor bestaande leerlingen!
De laatste tijd zijn er veel leerlingen bijgekomen, we vragen hen een inschrijfformulier in te vullen. Ook de leerlingen, die al langer bij ons rijden, krijgen van ons een nieuw inschrijfformulier.  Dit vragen we wegens regelgeving (AVG) en omdat de gegevens na langere tijd soms niet meer up-to-date zijn. Om onze administratie (contactgegevens/wie te bellen in geval van nood) is het fijn als u dit formulier zo spoedig mogelijk wilt invullen en inleveren.   

Onderlinge wedstrijd op 31 maart 2019
Ook dit jaar organiseren we weer de onderlinge wedstrijd. Jullie worden uitgenodigd om mee te doen aan deze leuke en gezelligen onderlinge dressuur- & springwedstrijd.  Het wordt een gezellige dag en ook de ouders en opa's en oma's zijn van harte welkom! Er zal een jury aanwezig zijn die de proeven beoordeeld. Na elke klasse volgt de prijsuitreiking en elk kind krijgt een herinnering aan deze dag. Voor een gering bedrag worden er broodjes, koek, fris, koffie, thee verkocht. Inschrijven kan via het inschrijfformulier, wat binnenkort uitgereikt wordt. Je doet toch ook mee?

Ponykampen meivakantie & zomervakantie
De ponykampen zijn weer in zicht! Het ponykamp in de meivakantie is van zondag 21 april tot en met vrijdag 26 april  2019. Meer informatie en het inschrijfformulier zijn bijgesloten bij deze nieuwsbrief. 

Ouderdag 14 april 2019
Op 14 april organiseren wij weer een ouderdag. Meer informatie volgt.

Lessen & afmelden
Als het slecht weer is, gaan de lessen gewoon door! Mocht het echt té erg zijn, dan doen we een theorieles. Dit besluiten we pas op de lesdag zelf. De theorieles wordt door de kinderen ervaren als erg leuk en leerzaam! Zelf afmelden voor de lessen uiterlijk de dag van tevoren vóór 17:00. Dit is voor de planning erg belangrijk en bij tijdige afmelding mag de les worden ingehaald (1x per kwartaal en 3x in het 3e kwartaal).  Bij late afmelding kan de les niet worden ingehaald. Tot slot: graag op tijd aanwezig zijn voor de les. Als je je pony zelf moet gaan halen (bijv. voor de eerste les ) of opzadelen kun je het beste liefst 20 minuten vóór aanvang van de les aanwezig zijn.

Wij wensen jullie veel rijplezier toe in 2019! 
Team Susans ponyranch